“YVONNE IS PRO-ACTIEF EN FLEXIBEL EN ZE IS ECHT ONMISBAAR GEWORDEN VOOR BREICLUB.NL”

 

“In Yvonne heb ik eindelijk een grafische partner gevonden die mij en mijn bedrijf begrijpt! Haar grafisch talent zorgt ervoor dat ik mijn boodschap aan mijn klanten op de meest passende manier kan doorgeven. Yvonne is pro-actief en flexibel en ze is echt onmisbaar geworden voor Breiclub.nl. We zullen in de toekomst nog voor vele mooie projecten gaan samenwerken: klein én groot. Bedankt Yvonne!”

Babette Nijhof

Owner, Breiclub.nl

“MIJN NIEUWE WEBSITE IS PRECIES ZOALS IK ME WENSTE, EN VEEL MEER DAN DAT DOOR JOUW IDEEËN EN AANVULLINGEN!”

“Yvonne, bedankt voor het maken van mijn website. Precies zoals ik me wenste, en veel meer dan dat, door jouw ideeën en aanvullingen. Helder, overzichtelijk en tot in de kleinste details perfect uitgevoerd. En ook voor de fijne samenwerking, dat je er nooit moe van werd om nog eens, echt voor de allerlaatste keer, weer iets te veranderen. Ik ben heel erg blij met het resultaat!”

Gonny Albers

Fashion Designer & Owner , Stip Studio

“YVONNE IS CREATIEF, DENKT MEE MET DE ORGANISATIE, IS GESTRUCTUREERD EN MATELOOS ENTHOUSIAST. WAT EEN TOPPER!”

“Voor verschillende opdrachten hebben we Yvonne gevraagd. Zowel aan de creatieve kant als de managing kant hebben we heel veel aan haar gehad. Yvonne heeft alle uitingen voor Ouders van Nu op de Negenmaandenbeurs ontwikkeld en uitgevoerd. Ze kwam zelf met leuke en sprankelende ideeën en kon de huidige huisstijl van Ouders van Nu perfect verweven met de nieuw ontwikkelde concepten. Ook organisatorisch staat ze haar mannetje. Alles is op tijd af en ze komt met dingen waar je zelf niet aan gedacht had. Het aller prettigste aan Yvonne? Altijd enthousiast, altijd bereid om nog iets aan te passen en een heel fijn persoon om mee te schakelen. Echt een hele fijne samenwerking!”

Laura Rietvoort

Product Manager, Ouders van Nu

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP!