Het is mijn passie om creatieve concepten en branding te bedenken voor kleine en grote ondernemers. Samen met mijn klanten kijken naar hoe we hun ideale klant kunnen bereiken, waar we ze kunnen bereiken, welke uitstraling daarbij past en wat voor soort uitingen we dan gaan maken? Het leukst vind ik om dit samen met mijn klant te doen. Mijn klanten weten tenslotte het beste wie hun ideale klanten zijn. Door nauw samen te werken voel ik de beleving en sfeer die bij hem of haar past, zodat de branding niet alleen de doelgroep aanspreekt, maar ook echt uitstraalt wat zij te bieden hebben. “Everybody judges a book by it’s cover!” Maar natuurlijk moet de inhoud wel kloppen met de buitenkant.

 

“Het liefst werk ik op projectbasis, geen uurtje factuurtje”

Ik wil namelijk een goed product afleveren, dat kost nou eenmaal de ene keer iets meer tijd dan de andere keer. Die tijd neem ik ook voor mijn klanten. Door een fixed price te hanteren weten klanten van te voren precies waar ze aan toe zijn.

 

Ik kan alles op het gebied van branding, marketing en design uit handen nemen. Maar soms werkt het voor mijn klanten ook fijn als ik basistemplates maak, die zij vervolgens zelf kunnen editen. Of ik ontwerp en bouw een website en de klant houdt hem zelf bij. Ik pas mijn diensten aan op de behoefte van de klant.  Ik daag mezelf steeds weer uit om mijn vorige werk te overtreffen. Dat maakt het voor mij iedere keer weer een uitdaging om aan een opdracht te beginnen. 

 

“Ik deel graag mijn kennis met mijn klanten”
Ik merk dat wanneer ik in iemand geloof, ik bijna vanzelf mijn kennis weggeef. Dat is stiekem wel een kleine valkuil van mij. 😉 Maar ik begrijp zeker dat niet iedereen hetzelfde budget te besteden heeft. Daarom heb ik leuke en waardevolle gratis items gemaakt. Natuurlijk de gratis salespage template en verschillende patronen die gebruikt kunnen worden voor zakelijke social media. En heb ik nu een aanbod ontwikkelt om startende ondernemers met minder budget te leren hoe ze zelf een website kunnen maken in 1 dag. Een goedkope manier om een website te krijgen. En hoe leuk is het als je kan zeggen dat je hem zelf gemaakt hebt!

“Mijn carriere in vogelvlucht”

Ik ben begonnen in loondienst bij verschillende reclamebureau’s. Daar heb ik van ervaren designers en marketeers de kneepjes van het vak geleerd. Toch merkte ik al gauw, dat in vaste loondienst op vaste tijden werken niets voor mij is. Door meer vrijheid krijg ik meer inspiratie en meer creativiteit. Nu werk ik al zo’n 8 jaar met veel plezier als ZZP’er. En heb ik de leukste klussen mogen doen voor kleine ondernemers en grote bedrijven.

 

“Wat voor soort klussen ik gedaan heb?”

Van het bedenken van de branding en marketing voor startende ondernemers tot grote beursstands voor A-merken. Van concept styling voor verschillende mode merken tot social media video’s voor online ondernemers. En uiteraard heb ik heel veel logo’s huisstijlen en websites mogen maken. Door deze veelzijdigheid is mijn werk ontzettend uitdagend. Iedere nieuwe klus ga ik vol enthousiasme en energie in. Ik bijt me erin vast en zorg altijd voor een resultaat waar mijn klanten verrast en vooral heel erg blij mee zijn. Door mijn nieuwsgierigheid naar nieuwe marketing en technieken heb ik me veel  eigen gemaakt en kan ik een breed pakket aanbieden. Op dit moment zit ik helemaal in de community marketing! Super interresant. Voor leuke opdrachten en klanten verwijs ik je naar tips & inspiratie.

 

Daarnaast heb ik veel ervaring op het gebied van marketing. ‘Hoe bereik ik mijn ideale klant’ is de leukste vraag die mijn klant mij kan stellen. De meeste klanten en bedrijven zijn vaak gericht op het verkopen van hun product of dienst. Door je in jouw doelgroep te verplaatsen zie je dat een andere benadering veel beter werkt.

 

“Don’t sell the product, sell the problem you solve”

 

Ik ben altijd in om vrijblijvend te sparren over jouw product of dienst. Dus bel of mail me met waar jij tegen aanloopt.

“MIJN NIEUWE WEBSITE IS PRECIES ZOALS IK ME WENSTE, EN VEEL MEER DAN DAT DOOR JOUW IDEEËN EN AANVULLINGEN!”

“Yvonne, bedankt voor het maken van mijn website. Precies zoals ik me wenste, en veel meer dan dat, door jouw ideeën en aanvullingen. Helder, overzichtelijk en tot in de kleinste details perfect uitgevoerd. En ook voor de fijne samenwerking, dat je er nooit moe van werd om nog eens, echt voor de allerlaatste keer, weer iets te veranderen. Ik ben heel erg blij met het resultaat!”

Gonny Albers

Fashion Designer & Owner , Stip Studio

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP!

Ik ben altijd in om te sparren over jouw product of dienst. Dus bel of mail me met waar jij tegen aanloopt.