We gaan samen brainstormen. Wat gaan we precies doen? O.a. de juiste vormgeving verzinnen, de marketing strategie, wat is nu de beste manier om jouw doelgroep aan te spreken, welke uitingen horen daarbij? Daarnaast gaan we plannen en doelen maken voor het komende jaar om jouw brand in de picture te zetten bij jouw doelgroep. Je krijgt na afloop een verslag van mij met daarin alle plannen en ideeën die we besproken hebben.

WAT: VIP dag branding & marketing (Dag van 10.00 tot 16.00 uur op een inpirerende locatie. Incl. lunch en extra call na 4 weken om de voortgang en extra tips te bespreken)

KOSTEN: 797,- ex. btw 

Na het verzinnen van concept en branding, bied ik de optie om de vormgeving, uitingen en doelen uit te werken. Natuurlijk hoeft hier niet perse een brainstormsessie aan vooraf te gaan. Ik werk ook gewoon op basis van offerte aanvraag. Ik maak items varierend van logo’s tot communicatiecampagnes, van websites tot salespages, van video tot fotografie. Eigenlijk alles om jouw brand goed neer te zetten.

KOSTEN: offerte gebasseerd op uitkomst van de brainstorm of op de aanvraag.

GRATIS SALESPAGE TEMPLATE

 

 In 12 simpele stappen de complete opbouw en design tips voor je salespage. Laat je naam en e-mailadres achter ik stuur je het template toe.

 

Maak in 1 dag je salespage of website! Je gaat samen met mij en max. 3 anderen 1 dag aan de slag met het designen en bouwen van je website (een vergelijkbare website als deze). Ik ga het je leren. Daarnaast krijg je mijn marketing en design oog ook tot je beschikking. Aan het einde van de dag staat in ieder geval de homepage en is de vervolgpagina’s opmaken een fluitje van een cent. Als we heel snel gaan, kunnen we daar natuurlijk ook een start mee maken. Als je website af is, loop ik hem nog na en geef ik je mijn laatste feedbackpunten (indien nodig).

KOSTEN: 497,- ex. BTW

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP!

Ik ben altijd in om te sparren over jouw product of dienst. Dus bel of mail me met waar jij tegen aanloopt.